top of page

E-Postereink a Törley Múzeumban

Frissítve: jan. 24.

December első hétvégéjén a 1st Callus International Scientific Congress & XV. Denti Symposium keretein belül volt alkalmunk e-Postereket telepíteni a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpontba.


E-Postereink a Törley Múzeumban
E-Postereink a Törley Múzeumban

A kongresszuson e-Poster versenyt rendeztek, amelyről a Callus Implants így nyilatkozott: “Ez a szekció egy újító lépés volt, amely lehetőséget biztosított a résztvevőknek, hogy digitális formában mutassák be kutatásaikat és eredményeiket. A beérkezett poszterek rendkívül magas színvonalat képviseltek, ami jelzi a résztvevők elkötelezettségét és szakértelmét a fogászati implantológia terén.


E-Postereink a Törley Múzeumban
E-Postereink a Törley Múzeumban

A szekcióban egy kiemelkedő poszter nyerte el az első helyet, amelynek alkotói Dr. Miseta Nóra, Dr. Németh Bálint és Dr. Mandel Iván 250.000 forintos fődíjban részesültek. Ez a díj nemcsak anyagi elismerést jelent, hanem a szakmai közösség elismerését is a kiváló tudományos munka iránt. Az e-poszter szekció sikere azt mutatja, hogy a digitális technológia egyre fontosabb szerepet tölt be a tudományos kommunikációban, és lehetőséget ad a résztvevőknek, hogy új és innovatív módon osszák meg kutatásaikat.”


Köszönjük, hogy minket választottak és velünk tették zöldebbé rendezvényüket!7 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page