top of page

MI SIKERRE VISSZÜK KÖNYVEDET

RÉGI ÁLMOD VOLT, HOGY MEGÍRD AZ TÖRTÉNETEDET?

ITT AZ IDŐ, MI MINDENBEN SEGÍTÜNK.

KÖNYV-ÉS KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Partners Pécs könykiadás kiadványszerkesztés 3.png

PARTNERED VAGYUNK AZ ALKOTÁSBAN

Cégünk magas szintű szakértelemmel, és több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a kiadványszerkesztés, tipográfia, szerkesztési technikák, a szerkesztéséhez szükséges szoftverismeret területén. 

Ránk számíthatsz, mert a könyved professzionális lesz, a határidőket betartjuk és az apró részletekre is odafigyelünk.

Visszatérő partnereink számára készítettünk többek között novellás kötetet, regényeket, ismeretterjesztő műveket, szakmai magazinokat, helyrajzi, orvosi, sport, szakács-és gyermekkönyveket.

Széleskörű nyomdai kapcsolataink révén minden esetben a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást nyújtjuk

Love letter
Partners Pécs logo

I. KÉZIRAT

Meghallgatjuk a megrendelő elképzeléseit és a kapott kéziratot átolvassuk. Amennyiben szükséges a kézzel írt anyagot begépeljük, hogy a szerkesztéshez szükséges elektronikus formába kerüljön.

#könyvkiadás #kézirat #kiadványszerkesztés 

Tervezés
2. KORREKTÚRA

A megfelelő formátumú anyagot szakképzett korrektor veszi gondozásába, így a szerkesztés megkezdése előtt már egy nyelvtanilag helyes anyaggal tud tovább dolgozni a tördelő.

#könykiadás #korrektúra #lektorálás #ellenőrzés

Notepad notes
Leaves Drawing
3. ILLUSZTRÁCIÓ

A kiadvány illusztrálásához szerkesztünk egyedi, hozott anyagból készült grafikákat. A képanyagok egyedi fotózással vagy fizetős (stock) fotókkal kerülnek felhasználásra.

#könyvkiadás #könyvkiadó #kiadványszerkesztés #illusztráció #fotó #grafika

Szerveés
4. TÖRDELÉS, NYOMDAI ELŐKÉSZÍTÉS

A meghatározott lapméret alapján történik a szedéstükör kialakítása, a kiadványhoz illeszkedő margóval. A grafikai elemeket, képanyagokat a megrendelő közreműködésével illesztjük be és erről minden esetben mintaoldalakat készítünk.

#könyvkiadás #tördelés #könyszerkesztés

#nyomdaielőkészítés

Editing an Image
Kivitelezés
Ink Jet Printer
5. GYÁRTÁS

Innen a megrendelő által elfogadott anyag útja a nyomdába vezet, ahol az előzetesen kiválasztott papírra - igény szerint extra felületkezelésekkel a borítón - a kiadvány határidőre történő gyártása elkezdődik.

#könyvkiadás #könyvnyomtatás #nyomdaimunkák

Kiértékelés

HÍREK A KÖNYVKIADÁS VILÁGÁBÓL

TÖLTSD LE DÍJMENTES INFOANYAGUNKAT:
A SIKERES KÖNYVSZERKESZTÉS 10 IRATLAN TÖRVÉNYE

Töltsd le díjmentes információs anyagunkat, melyben lerántjuk a leplet a sikeres könyvkiadás 10 alapvető törvényéről! Nézd meg, hogy te mennyivel vagy tisztában!

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

Szujó Zoltán: Öveket becsatolni

Szujó Zoltán:

Öveket bekapcsolni

Az egyik legismertebb hazai sportriporter, Szujó Zoltán 11 éven át utazott a Forma-1-es világbajnoksággal riporterként, majd további 7 éven keresztül volt a hazai televíziós közvetítések vezető kommentátora. Az évek alatt szerzett élményeit, történeteit foglalta össze ebben a könyvben, amelyhez a Forma-1-et globális üzleti vállalkozássá tevő brit üzletember, Bernie Ecclestone írt előszót.

Méhes Károly:  Ferrari - A 75 éves Scuderia története

Méhes Károly:

Ferrari - A 75 éves Scuderia története

Enzo Ferrari 1947-ben alapította a nevét viselő autógyárat, mely mára a világ egyik legjelentősebb brandjévé vált. A Ferrari az eltelt 70 alatt fogalommá lett, noha nagyon is kézzel fogható tárgyakról szól, vagyis szupergyors utcai sportautókról és persze versenygépekről. A céggel egyidős a versenyistálló, a Scuderia, ami aztán a Forma-1 indulása, vagyis 1950 óta a Ferrari legfőbb hírvivőjévé vált - számtalan fényes sikerével és fájó tragédiájával együtt. 

Mészáros Judit:  Fricska   A maffiától a fényevőig

Mészáros Judit:

Fricska 

A maffiától a fényevőig

"A minap a kezembe akadt egy írás. Elolvastam az első néhány sorát, és azt is megnéztem, kinek a tollából fakadtak. Nem sokra jutottam, hiszen a szerző ismeretlen volt számomra, így azt sem tudhattam, kiről szólnak az alábbi kedves emlékek. Arra viszont elegendő volt, hogy kíváncsivá tegyen. Kutatni kezdtem hát, és hamarosan rátaláltam arra a férfira, akit a fia így jelenített meg: Magamra csapom az időgép kabinjának az ajtaját. " /Részlet a könyvből/

Tea Stilton:  A rejtélyes levél

Tea Stilton:

A rejtélyes levél

Sziasztok, hallottatok már rólunk? Mi vagyunk Tea angyalai! A Cinnford Egyetemen találkoztunk és lettünk elválaszthatatlan jó barátok. Mindannyian újságírók szeretnénk lenni. Az élet Cinnfordban rendkívül izgalmas, tele van kalandokkal és rejtélyekkel. Ismerjétek meg a legújabb történetünket! A Grillázsvarázs Cukrászda egy kis időre a könyvek otthona lett. Bárki behozhatta a könyvét és választhatott helyette egy másikat. Az egyik kötet különleges üzenetet rejtett. Vajon ki írhatta, és kinek? A rejtély megoldása ránk várt!

Geronimo Stilton:  Álomutazás a köpködő teve oázisba

Geronimo Stilton:

Álomutazás a köpködő teve oázisba

"Kellemes, nyugodt családi vakációra indultunk a szuper lakóautónk fedélzetén, de aztán minden másképp alakult. Délibábokat kergettem a sivatagban, homokdűnéken sandboardoztam, és tizenhárom köpködő tevét próbáltam visszaterelni az oázisba... Elképesztő kaland volt!"

Geronimo Stilton Rágcsáliában született, Egér-szigeten. Diplomamunkáját a rágcsálóirodalom toponímiájából és összehasonlító ősegérkori filozófiából írta. Geronimo Rágcsália legolvasottabb napilapja, a Rágcsáló Hírek főszerkesztője. 

KÉRJ AJÁNLATOT!

Ha kedved és érzéked van az íráshoz, akkor velünk minden adott ahhoz, hogy elképzeléseidből valóság váljon! Írd meg, és add ki a könyvedet! Mi mindenben tudásunkkal és kapcsolatunkkal a segítségedre vagyunk.

bottom of page