top of page

A SZEMÉLYES KAPCSOLAT ELŐNYEI KÖNYVKIADÁSNÁL

Frissítve: jan. 16.

Zsuzsa, az ígéretes fiatal író, izgatottan küldte el regényét a nagy nevű kiadóknak, remélve, hogy választ kap és könyve a polcokon landol. A válaszok sokáig váratnak magukra, és amikor végre megérkeznek, csupán sablonos elutasítások.

 

A SZEMÉLYES KAPCSOLAT ELŐNYEI KÖNYVKIADÁSNÁL
A SZEMÉLYES KAPCSOLAT ELŐNYEI KÖNYVKIADÁSNÁL

Ekkor felkeltette Zsuzsa figyelmét hirdetésünk, és úgy döntött, felveszi velünk a kapcsolatot és feltérképezi az alternatív lehetőségeket. Azonnal személyesebb kapcsolata alakult ki szerkesztőnkkel ahol egy személyesebb kapcsolat alakul ki a szerkesztővel, mivel mi rugalmasabb szolgáltatást tudtunk nyújtani. Könyvszerkesztőnk figyelemmel kísérte Zsuzsa egyedi látásmódját és azonnali visszajelzéseket adott, egyeztettek Zsuzsa változtatási igényeiről.

 

Az eredmény egy jól szerkesztett, egyedi regény lett, amelynek pozitív fogadtatása volt a közönség körében. Zsuzsa rájött, hogy a kisebb könyvszerkesztő szolgáltatások nemcsak hatékonyabbak, de az írói vízióját is jobban támogatják a könyvkiadás körüli folyamatban. Rugalmasabbak, személyesebbek és az írók egyedi igényeire könnyebben alkalmazkodnak.


Ha Te is keresed az utat a saját könyved kiadása felé, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén! Segítünk. >>


3 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page