Új honlapunk a COSME program "Smarter AoE" projekt támogatásával valósult meg
top of page

Új honlapunk a COSME program "Smarter AoE" projekt támogatásával valósult meg

Frissítve: jan. 24.

Új honlapunk a COSME program keretében megvalósuló „Smarter AoE” címet viselő projekt keretében jött létre. A pályázat célcsoportja Magyarországon Zala, Somogy és Baranya megyei kkv-k (további résztvevő országok:Horvátország, Szerbia, Ausztria,Szlovénia). A pályázat során a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. projektpartnerként vett részt és segítette a magyar pályázókat. 


Cégünk, a Partners Pécs Kft. digitalizációs és marketingeszközök (megoldások) bevezetése vagy fejlesztése kategóriában pályázott. Az új, reszponzív honlap készítésére megnyertünk a maximális pályázati összeget, 3000 EUR-t.


Szeretnénk bemutatni a Smarter AOE projektet, tevékenységeit és céljait. Az AOE (Amazon of Europe) egy olyan fenntartható, határokon átnyúló turisztikai desztináció, ami a Mura, Dráva és részben a Duna mentén található, és Ausztria, Szlovénia, Magyarország, Horvátország, és Szerbia területét érinti. 


A térség Közép-Európa egyik legnagyobb, természetes állapotában jól megőrzött folyórendszerének, folyami élőhelyének számít, melynek természeti értékei, és sokszínű nyelvi-kulturális viszonyai nagy potenciált rejtenek a fenntartható turizmus szempontjából. 


A területen 2021 óta létezik az UNESCO Ötoldalú Mura-Dráva-Duna Bioszféra-rezervátum, mely a világ első, öt ország területét érintő bioszféra rezervátuma. Az AoE Booking Center (Foglalási Központ) személyre szabott ajánlatokat, és teljes támogatást kínál egy turisztikailag még kevésbé frekventált térség felfedezéséhez oly módon, hogy mindeközben a helyi értékek is támogatásra kerülnek.


Az AOE számos programot, kikapcsolódási lehetőséget kínál az aktív turizmustól (kerékpározás, vízitúrázás) kezdve a gasztronómiai, természeti és kulturális élményekig. 

A www.visitaoe.com weboldalon foglalható ajánlatok érhetőek el az alábbi kategóriákban:



Amazon of Europe Bike Trail / Európa Amazonasa Kerékpáros Túraútvonal
Amazon of Europe Bike Trail / Európa Amazonasa Kerékpáros Túraútvonal


24 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page