top of page

KÖNYVKIADÁS - EGYEDÜL VAGY SZAKMAI PARTNERREL

Katalin, egy lelkes írónő, elhatározta, hogy egyedül vág neki könyve szerkesztésének. Bízott saját írói érzékében és nyelvi készségeiben. Azonban hamarosan rájött, hogy a könyvszerkesztés többet jelent pusztán helyesírás-ellenőrzésnél.

KÖNYVKIADÁS - EGYEDÜL VAGY SZAKMAI PARTNERREL
KÖNYVKIADÁS - EGYEDÜL VAGY SZAKMAI PARTNERREL

A szerkesztési folyamat során Katalin nehezen látta meg az összefüggéseket, figyelmen kívül hagyott stilisztikai finomságokat és nem vette észre a karakterfejlődés hiányát. A szövegben való elmélyülése miatt elveszítette a távolságot, ami az objektív értékeléshez elengedhetetlen.

Egy barátja javaslatára Katalin végül eljutott hozzánk. Nemcsak nyelvi hibákat javítottunk, hanem segítettünk a cselekmény logikájának felépítésében is.

A végeredmény magáért beszélt. A szakértői szemünk sokkal gazdagabbá és összefogottabbá tette Katalin munkáját. A történet életre kelt, és az olvasók sokkal jobban élvezhették az élményt. Katalin örült, hogy a könyvszerkesztő szolgáltatásunk nem csak kritikai szemet hozta magával, hanem az írói elképzeléseit is támogattuk és azóta velünk dolgozik.

Ha Te is keresed az utat a saját könyved kiadása felé, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén! Segítünk. >>


3 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page